str. Hatmanul Arbore nr. 15-19, et. 2, ap. 204, sector 1, Bucuresti.
1st district, 011663, Bucharest
Mobil.: 0770 363 263
Tel./Fax: 031 437 87 20
office@eurometropolaestate.ro
www.eurometropolaestate.ro

Vila impozanta cu teren generos, 

pret 5.000.000 EURO
Bucuresti, zona: Primaverii
93662-11095-inchiriere-case-vile-primaverii-vila-impozanta-cu-teren-generos.jpg
Detalii proprietate
Data publicarii : 28/01/2019

Resedinta, construita in perioada interbelica, cu elemente arhitecturale deosebite este situata la confluenta Bulevardelor Mircea Eliade și Primaverii, cunoscuta ca zona rezidentiala de lux a Bucurestiului. Terenul proprietatii este generos, fiind una dintre cele mai mari suprafete aferente unei vile din zona Primaverii.
Fermecatoarea cladire are toate atributele unei locuinte pentru persoanele care isi doresc confortul și linistea intr-o proprietate luxoasa aflata în mijlocul unei comunitati selecte, in imediata apropiere a parcului Herastrau, oferind unei familii moderne spatiul ideal pentru o viata fericita intr-o zona care profita din plin de toate beneficiile aerului curat si a linistii.
Calitatea si bunul gust se acompaniaza perfect in cazul acestei proprietati, incepand cu procesul de consolidare si proiectare, solutiile de amenajare si finisajele de calitate premium pana la curtea plina cu vegetatie, completate de foisorul discret amplasat. Piatra naturala si esentele de lemn folosite la finisaje sunt in armonie cu mobilierul si dotarile de ultima tehnologie. Se remarca echilibrul obtinut intre caracteristicele originale ale casei si elementele actuale de design.
Imobilul, consolidat integral în anul 2000 si reamenajat integral în anul 2018, isi face remarcat farmecul atat in exterior dar mai ales in interior unde elementele din lemn masiv sculptat reliefeaza suprafetele arcadelor, ale usilor si ale ferestrelor interioare în stil venetian cu influente maure, decorate cu vitralii pictate manual. Instalatiile electrice si sanitare au fost inlocuite integral, imobilul avand sistem incalzire pardoseala in bai si recirculare apa calda menajera pentru a asigura confortul necesar unui standard de viata inalt. Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, costul total al amenajarii reprezentand o investitie majora.
Structura de rezistenta este realizata pentru pereti din zidarie caramida si stalpisori de beton armat. Peste fiecare etaj sunt plansee din beton armat.
Viitorul proprietar se va bucura de o casa inteligenta, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea toturor sistemelor atat din interiorul cat si din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tableta si este menita sa asigure confortul proprietarilor. Printre facilitatile oferite enumeram alarma, supraveghere video, rulouri actionate electric, sistem audio etc.
Sunt disponibile 10 locuri de parcare, dispuse astfel: 4 locuri în curte (cu posibilitatea realizarii si al unui al 5-lea loc parcare) si 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi. Practici si functionali, acesti bolarzi (piloni retractabili ce pot fi comandati prin telecomanda, acționare locala sau de la distanta printr-o aplicatie instalata pe telefonul mobil), ofera garantarea locurilor de parcare aflate in exteriorul curtii.
Spatiile tehnice si de servicii sunt alcatuite din: cabina paza (+grup sanitar), spatiu pentru colectarea deseurilor, 3 magazii exterioare, zona centrala termica, spalatorie, 2 bucatarii de serviciu si o pivnita ce poate fi transformata in crama sau in camera de panica (aceasta fiind dotata cu usa blindata).
Zona de recreere este compusa in exterior dintr-o zona de lounge, foisor, loc de joaca pentru copii, iar in interior de sala de sport si camera de masaj.
Proprietatea ofera un loc ideal de relaxare, care confera o atmosfera elitista, prin livingul generos, biblioteca reconfortanta si terasa cu o copertina retractabila. Acestea sunt completate de un birou si o bucatarie mobilate elegant, cu elemente aduse din Italia.
Scarile placate cu stucaturi ne introduc in zona de odihna si locuit formata din 4 dormitoare la care se mai adauga o zona de living, 4 bai, 3 dressinguri si camera pentru bona.
Mobilierul casei a fost selectat de la branduri de inalta calitate.
La exterior, proprietatea incanta privirea cu un superb gazon, gard viu si cu jardiniere avand plante decorative, iar sistemul complet pentru irigare instalat asigura intretinerea perfecta a spatiilor verzi. Curtea este dotata cu aspersoare automate si robot tuns iarna, intretinerea facandu-se autonom, nefiind necesar personal pentru mentenanta.
Distinsa resedinta poate fi utilizata imediat dupa mutare, fara a fi necesar a se mai cumpara nimic, fiind complet mobilata si utilata cu electrocasnicele necesare, televizoare, inclusiv tacamuri, vesela, prosoape etc.
Proprietatea ofera avantaje esentiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de scoli, gradinite, supermarketuri, restaurante, sali de sport sau aeroport, constituie criterii importante in decizia de cumparare.

Suprafata teren 1258 mp
Suprafata construita 650 mp
Suprafata utila 572 mp
Etaje S+D+P+E+Pod
Nr de camere 10
Nr grupuri sanitare 7
Finisaje de buna calitate
Structura constructie beton+caramida
Garaj 1
Utilitati toate utilitatile
Pret inchiriere 19.000 EURO
Pret vanzare 5.000.000 EURO
Detalii contact
mobil: 0770.363.263
fix:    031.437.87.20
ID Oferta : EME11095