Legislatie imobiliara

Legislatie imobiliara

page-legislatie-imobiliara.jpg

EUROMETROPOLA impreuna cu partenerii de la SERBAN &SERBAN LAW FIRM & CONSULTING va ofera:

Servicii juridice

Avocatii societatii sunt specializati pe diferite ramuri de drept atat de drept national cat si international .oferind servicii de consultanta si asistenta juridica la un nivel de calitate atat pentru clienti locali si internationali persoane juridice .

In domeniul tranzactiilor avocatii nostri sunt frecvent implicati in rezolvarea cauzelor civile si comerciale, dreptul concurentei, dreptul proprietatii intelectuale, penal dar si consultanta juridical in functie de obiectul de activitate al clientului si acordare de consultanta pe durata desfasurarii activitatii comerciale a clientilor .
Avocatii de la Serban & Serban, au fost implicati in proiecte nationale dar si proiecte internationale pentru societati multinationale, constituiri de proiecte de joint venture, ecc.

Start up a business

  • Identificare de locatii in ceea ce priveste demararea unei activitati
  • Identificarea de noi parteneri
  • Strategii de start up /business plan.


Studii de piata

Infiintare societati comerciale la nivel national si international
Identificare de business in functie de cererea clientului .
Consultanta in ceea ce priveste fiscalitatea in Romania, taxe, proceduri.
Inregistrare de marci, branduri

Consultanta cu privire la structura unei afaceri, negociere cu companii partenere, autoritati, obtinere autorizatii de functionare .
Contracte comerciale, contracte de inchiriere, de vanzare cumparare, asociere in participatiune, distributie, ecc, redactare, negociere, modificari.

Due Dilligence, revizuirea documentelor si emiterea de rapoarte due diligence cu privire la stadiul juridic al unei societati comerciale nationale sau internationale.
Asistarea clientilor in negocieri .

Eurometropola si Serban & Serban Law Firm & Consulting, pot constitui legatura dintre societatea ta si posibilitatea de largire a viziunii societatii tale, astfel oferindu-ti posibilitatea de a accesa reteaua proprie in privinta posibilitatii de extindere a activitatii tale la nivel international .